- Thank you received: 0
Keisinger ház
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Igen, röviden tényleg annyi, amit mondtál, egy körlevél milliókat ölhet meg. Ha egy hülye azt hiszi, hogy ett?l már varázsló lett és elindítja, akkor nekünk gyakorlatilag annyi. De most rendelek valami gyümölcslevet, mert tökre kiszáradt a szám ebben a nagy magyarázásban. Te kérsz, vagy inkább valami mást innál?"
Csapat riadó!
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- Azt hiszem, boldogabb voltam tudattalanul. Még szerencse, hogy ezek a dolgok nem jönnek ide napi szinten. Meg hogy err?l nem tudnak olyan sokan, hogy legyen is olyan idióta, aki elkezdi. Mindenesetre szép kis horror. De az ?rz?szellemeid meg tudnak bírkózni az ilyen dolgokkal? Vagy mik az er?viszonyok? Egy rovarszellemet kinyírna? Bár gondolom ez is azon múlik, hogy hányan idézték meg azt a rovarszellemet.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Az ?rz?szellemeim? Egy szimpla figyel? az egy szabad szellemnek nem egyéb, mint némi ingyen el?étel, hogy addig is csámcsogjon valamin, amíg az igazi ínyencfalathoz hozzáfér. Ahhoz az ínyencfalathoz, amit mi léleknek hívunk. A komolyabbak szerintem pár elementálon is simán átrágják magukat, és ez mindre igaz, rovar vagy nem az. Egy szellemet viszont egy valaki tud csak megidézni, erre nincs rituálé. Nem egy csapat közös esszenciájához akarsz kötni valamit, hanem saját magadhoz, egy emberhez lehet idomulni, de egy egész csapathoz nem. Túlságosan megosztaná a szellemet. Ez a mázli, különben a fele Faustus ház tele volna ilyenekkel, ha bekerülne közéjük egy hülye, márpedig minden évben volt olyan, akit valamiért kihajítottak, most viszont több lesz, ha jól sejtem. Severin bácsi nem olyan engedékeny, mint Aldwin professzor úr volt."
-"Tényleg, ananász jó lesz?"
Csapat riadó!
- Na jó, azt hiszem, ezekbe a dolgokba inkább nem gondolok bele mélyebben. Elég sokat megtudtam így is. A lényeg, hogy eléggé védve vagyunk a prof által és persze általad. Ja tényleg, az a Faustus. Hát ha ?k nem idéztek el? még apokalipszist, akkor talán egyel?re más se fog. Meg a professzor rajtuk tartja a szemét, ha jól sejtem. Szóval mi megtehetjük, hogy kellemesebb témákat keresünk magunknak. Például a szórakozás. Neked mi számít ideális szórakozásnak? Mit csinálnál legszívesebben, ami oldja a stresszt és pihentet. Még ha az mondjuk olyan dolog is, ami testileg nem pihentet, mint mondjuk a futás.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Persze, rajtuk tartja. Pont ezért."
-"Az a baj, hogy ez annyira hangulatfügg?, hogy nem lehet megmondani. Persze, mondhatom azt, hogy amihez éppen kedvem van, de nem vagy igazán bentebb vele. Egyébként szoktam olvasni, vagy néha szoktam rajzolgatni, de tényleg csak skiccelek, szóval ne számíts egy Rembrandtra. Vagy sokat szoktam meditálni, mostanában inkább futás után amolyan levezet?nek. Reggel a kanai negyedben van egy öreg mester aki kinn szokott gyakorlatozni. Taijiquan, vagy tai chi, ha ismered azt a harcm?vészetet. Néhányan ott össze szoktak gy?lni, jó, mostanában egy kisebb csapat és utánozzák. Oda én is be szoktam állni. Az is kellemes. Vagy arra vagy kíváncsi, hogy most mit csinálnék?"
Csapat riadó!
- Igen, az volt a hátsó szándékom, hogy kiderítsem, most mihez lenne kedved, amiben én sem vagyok annyira béna. Bár ez ugye attól is függ, hogy mennyi id?nk van még.
Ránézek az órámra.
Útvonal
- You are here:
-
Home
-
Forum
-
Shadowrun a fórumon
-
Más Shadowrun kalandok
- Cégháborúk 1: DreamCon Boston
Aktuális gondolatok
Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?
Cookie kezelés
This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.
You have declined cookies. This decision can be reversed.
You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.

How to resolve AdBlock issue?